Gazeteci Sabiha Toprak’ın Acı Günü!

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Ekonomi Gazetesi Kocaeli Koordinatörü Sabiha Toprak’ın annesi Elif Hanım, memleketi Kayseri'de hayatını kaybetti.

Gebze Yayın: 19 Haziran 2026 - Cuma - Güncelleme: 19.06.2026 18:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 27 sn.
Google News

Gebze Gazeteciler Cemiyeti, meslektaşlarının acı gününde yayımladığı mesajda taziye dileklerini iletti. Yapılan açıklamada, "Merhumeye Allah’tan rahmet; meslektaşımız Sabiha Toprak başta olmak üzere kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Yeni Bölge Gazetesi olarak Merhume Elif  hanıma Allah’tan Rahmet, başta Meslektaşımız Sabiha Toprak olmak üzere Aile, Eş, Dost ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.