Gebze Gençlik Caddesi yenilendi

Gebze ilçe merkezinden GOSB’a gidişlerde önemli bir güzergâh olan Gençlik Caddesi’nin alt ve üstyapısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

Gebze Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 11:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ilçesindeki önemli bir caddeyi asfalt serimi yaparak daha konforlu hale getirdi. İlçe merkezinden GOSB’a gidişlerde önemli bir güzergâh olan Gençlik Caddesi’nde bozulan yolun asfalt serimi gerçekleştirildi.

 

ALT VE ÜSTYAPISI YENİLENDİ

Gebze Gençlik Caddesi’nde refüj imalatı da yapılarak mevcut refüj yenilendi. Bin ton binder, 750 ton da aşınma asfaltı serilen Gençlik Caddesinin İSU tarafından altyapısı yenilendi. Üstyapısı da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yenilenen, dekoratif aydınlatma direkleriyle prestij bir caddeye dönüşen Gençlik Caddesi, estetik bir görünüme kavuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.