Başkan Çiftçi, Miniklerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Güzeltepe İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak, Çayırovalı miniklerin heyecanına ortak oldu.

Çayırova Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 19:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sona ermesi dolasıyla

Güzeltepe İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi. Programa

Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, ilçe protokolü, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç gerçekleştirdi.

 

“YAVRULARIMIZ İÇİN NE KADAR ÇALIŞSAK AZDIR”

Karne programında konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yavrularımız bizim geleceğimiz, biz onlar için ne kadar çalışsak azdır. Sevgili çocuklar, biz sizler için gelecekte her birinizin hayallerini gerçekleştirmesi için, başta sayın kaymakamımız olmak üzere ilçemizde canla başla çalışıyoruz. Sizlerin daha güzel vakit geçirmesi için hemen yanı başınızda yaklaşık 70 bin metrekarelik bir millet bahçesi yapıyoruz. Sizin spor yapabilmeniz için ilçemize ikinci ama bölgenin en büyük spor salonunun inşaatına başladık.

 

“EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Hep birlikte yaz tatiline giriyorsunuz. Dinleneceksiniz, eğleneceksiniz ama bunun yanı sıra özellikle fiziksel gelişiminizin devamı için spor yapmanızı istiyoruz. Velilerimize de özellikle duyuruyoruz, bilgi evlerimizde yaz okullarımız devam edecek. Her birinizin spor yapması için bu tür imkanları sunmaya da devam edeceğiz. Tabii biz en iyi yatırımın eğitime ve insana yapılan yatırımdır anlayışıyla, eğitime Çayırova Belediyesi olarak bugüne kadar katkı sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz. Biz sizi çok seviyoruz, iyi ki varsınız” dedi.

 

 

 

“TATİLDE ÇOK KİTAP OKUMANIZI İSTİYORUM”

Başkan Çiftçi’nin akabinde kürsüye çıkan Kaymakam Önal, “Tatilde kitap okumaya hiçbir zaman ara vermeyeceğiz. Çok kitap okuyan çocuk geleceğe damga vurur. O nedenle çok kitap okumanızı istiyorum. Tatilde kitap okumaya ara vermeyeceğinize inanıyorum. 6 Şubat depreminde ilçemizin tüm yöneticileri ve eğitim camiamız, deprem bölgesi için canla başla çalıştı. Tüm öğretmenlerimiz, velilerimiz deprem bölgesi için büyük özveri gösterdi. Karnelerini alan yavrularımız, ileride dünyanın vicdanı olarak bizleri temsil edecek. 6 Şubat depreminde vefat eden şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sevgili öğrencilerimize ve onların velilerine iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ DAĞITTILAR

Konuşmaların ardından Çayırova protokolü, Güzeltepe İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı gösterileri ilgiyle takip etti. Gösterilerin akabinde ise sınıfları gezen Kaymakam Önal ve Başkan Çiftçi ve beraberindeki protokol heyeti öğrencilere karnelerini bizzat takdim ederek, Çayırovalı miniklere iyi tatiller dileklerini iletti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.