YRP Darıca Aralık Divan Toplantısını Yaptı
Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanlığı Aralık Ayı Divan Toplantısını Yoğun Katılımla Gerçekleştirdi.
Siyaset
Yayın: 25 Aralık 2025 - Perşembe - Güncelleme: 25.12.2025 16:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanlığı Aralık ayı ilçe divan toplantısına İl Başkanı Ahmet Emre AYDIN,İl Başkan Yardımcıları ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımları ile gerçekleştirildi.
İl Başkanı Ahmet Emre AYDIN Darıca ilçe teşkilatının aylık faaliyetlerinin değerlendirmesini yaparak yoğun katılım ve çalışmalardan dolayı ilçe başkanı Fatih Mehmet ÇAKIR'a teşekkür etti.
Açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Fatih Mehmet ÇAKIR "Milletimizi faiz düzeninden kurtaracağız.Yoksulluk sınırının 90 bin lirayı aştığı ülkemizde milletimize sefalet ücretini reva görenleri,Belediyelerde halkın parasını heba edenlerin düzenini bozacağız halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile Milletimizi Milli Görüş iktidarına Yeniden Refah'a kavuşturacağız.Teşkilatımız her geçen gün yeni üye kayıtları ile güçlenmeye devam ediyor. Darıca'da hedefimiz 5000 üye"dedi.
İl Başkanı Ahmet Emre AYDIN partiye katılan yeni isimlere rozetlerini taktı.Aynı zamanda 3.olağan kongre ve teşkilat çalışmalarında başarı gösteren partililere plaket ve teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu.

Yorumlar (0)







