Pelitli Bayraktepe’ye Vatandaş Akını

19 Mayıs’ta kapılarını vatandaşlara açan Pelitli Bayraktepe Mesire Alanı, kısa sürede Gebzelilerin yeni gözde yaşam alanı haline geldi.

Gebze Yayın: 21 Mayıs 2026 - Perşembe - Güncelleme: 21.05.2026 14:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Açıldığı ilk günden itibaren binlerce vatandaşın ziyaret ettiği mesire alanı, doğayla iç içe atmosferi, sosyal donatı alanları ve ailelere yönelik imkanlarıyla yoğun ilgi gördü.

Zinnur Büyükgöz açıldığı ilk gün Pelitli Bayraktepe Mesire Alanı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Alanı gezen Başkan Büyükgöz, aileler, gençler ve çocuklarla sohbet ederek vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi. Vatandaşlar ise hizmete sunulan mesire alanından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti.

Aileler Doğayla İç İçe Vakit Geçirdi

Özellikle çocuklu ailelerin yoğun ilgi gösterdiği mesire alanında vatandaşlar piknik alanları, yürüyüş yolları, seyir noktaları ve sosyal tesislerde keyifli vakit geçirdi. Gençler adrenalin kaydırağına yoğun ilgi gösterirken, vatandaşlar doğal dere ve şelale sisteminin oluşturduğu atmosferi beğeniyle karşıladı.

Vatandaştan Başkan Büyükgöz’e Teşekkür

Vatandaşlar, Gebze’ye kazandırılan yeni yaşam alanının hem sosyal hem de doğal anlamda önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “Ailece güvenle vakit geçirebileceğimiz çok güzel bir alan olmuş. Gebze’ye böyle bir hizmet kazandırıldığı için çok mutluyuz. Böylesine güzel bir alanı bölgeye kazandırdığı için başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ve çalışma ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükgöz Vatandaşlarla Tek Tek İlgilendi

Mesire alanında vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Zinnur Büyükgöz, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi, ailelerle çay içip görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Büyükgöz, Pelitli Bayraktepe Mesire Alanı’nın Gebze’ye uzun yıllar hizmet verecek önemli bir sosyal yaşam alanı olduğunu ifade etti.

Başkan Büyükgöz yaptığı değerlendirmede, “Vatandaşlarımızın burada aileleriyle huzur içinde vakit geçirdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Pelitli Bayraktepe sadece bir mesire alanı değil, doğayla iç içe sosyal yaşam merkezi oldu. Hemşehrilerimizin ilgisi ve memnuniyeti bizim için çok kıymetli” dedi.

Gebze’nin Yeni Cazibe Merkezi Oldu

Kısa sürede yoğun ilgi gören Pelitli Bayraktepe Mesire Alanı’ın özellikle haftasonları yoğun ilgi görmesi bekleniyor, Vatandaşlar da alanın düzeni, temizliği ve doğal yapısından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gebzeliler, şehre değer katan projeden dolayı Gebze Belediyesi ve Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.