Gebze Bölgesine Büyük Ulaşım Projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 21 kilometrelik Gebze-Darıca-Tuzla Sahil Yolu projesinin bir köprülü kavşak, 5 köprü, 30 hemzemin geçitten oluşacağını, Çayırova Otoyol Bağlantı Projesi’nin ilçeye girişi kolaylaştıracağını açıkladı.

Gebze Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konuyla ilgili Seçim beyannemesi programına konuşan Başkan Tahir Büyükakın “Gebze-Darıca-Tuzla Sahil Yolu projesi 21 kilometrelik bir yol. Bir köprülü kavşak, 5 köprü, 30 hemzemin kavşaktan oluşacak. Çayırova Otoyol Bağlantı Projesi yapılacak. Çayırova’ya girmeyi kolaylaştıracağız.

Kuzey Marmara otoyolunu TEM ve Gebze’ye bağlayan bağlantı yolu projesinin sadece kamulaştırması en az 3 milyar lira. Biz geçtiğimiz dönem inanılmaz emek verdik. Zinnur Büyükgöz ile inanılmaz bir emek vererek imar uygulamaları yapıldı. Kamulaştırmaya ihtiyaç kalmadı. 4 köprülü kavşak, 24 köprü, 13 hemzemin kavşak, 40 kilometre yol olacak. İnanılmaz bir proje. Ulaştırma Bakanlığı’na arz ettik. Bu Kocaeli’nin işi bir iktidarın ya da siyasi partinin değil.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.