CHP Kocaeli İlçe Örgütleri’nde Listeler Askıya Çıktı

CHP Kocaeli İlçe Örgütleri’nde üye listeleri askıya çıktı. Listeler 21 Haziran tarihine kadar ilçe örgütü binalarında askıda kalacak, üyeler gerekli hallerde itirazlarını gerçekleştirecek.

Siyaset Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 09:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İlçe Örgütleri’nde üye listeleri bugün itibari ile askıya çıktı. Genel merkez tarafından alınan kararla kongre takviminin başlaması ile ilçe örgütlerinde üye listeleri 15-21 Haziran tarihleri arasında askıda kalacak. Listelere itirazlar ilçe örgütlerine yapılabilecek ve ilçe yönetimleri yapılan itirazları başvuru tarihinden en fazla 2 gün içerisinde karara bağlayarak 23 Haziran tarihine kadar sonuçlandıracak. İlçe örgütlerinin 23 Haziran tarihinde duyuracağı kararlara itirazlar ise 25 Haziran tarihine kadar il örgütüne yapılacak. İl örgütü 27 Haziran tarihine kadar kendisine yapılan itirazları karara bağlayarak sonuçları ilan edecek. 3-30 Temmuz tarihlerinde ise üyeler, ilçe delege seçimleri için mahallelerinde sandık başına gidecek. Sürecin tamamlanması ile ilçe ve il kongreleri için hazırlıklar başlayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.