Spor Kenti Çayırova’ya Yakışacak

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandığı dev spor yatırımlarıyla Çayırova’yı sporda yıldızı parlayan kent haline getiriyor.

Çayırova Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 10:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya yeni spor yatırımları kazandırmaya devam ediyor. Çayırovalı gençlerin ve miniklerin, fiziksel ve zihinsel gelişimi için her türlü imkanı seferber eden Başkan Çiftçi’nin girişimleri sonrasında Çayırova’ya bölgenin en büyük spor salonu kazandırılıyor. Bununla beraber yeni spor salonunun yanında inşa edilen sporcu fabrikasında geleceğin milli sporcuları yetişecek. Ayrıca, yapımına başlanan spor lisesi de bölge için çok önemli bir hizmet. Tüm bunların yanında hali hazırda Çayırova halkına hizmet veren Çayırova Kapalı Spor Salonu’nun yanına bir de gençlik merkezi inşa ediliyor.

 

YENİ SPOR SALONU HIZLA YÜKSELİYOR

9 branşın da aynı anda spor yapmasına olanak sağlayacak sporcu fabrikası ve Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı’nın yeni sezondaki yuvası olacak bölgenin en büyük kapalı spor salonu inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Atatürk Mahallesi’ne inşa edilen yeni spor salonunda kolon ve subasman imalatı tüm hızıyla sürüyor.

 

SPOR LİSESİNDE HAFRİYAT ÇALIŞMALARI DEVAM

Çiftçi’nin arsasını ürettiği ve inşaatını belediyenin üstlendiği Anadolu Spor Lisesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Şekerpınar Mahallesi’nde bulunan ve hafriyat çalışmaları devam eden proje Çayırova’yı sporun merkezi yapacak ve geleceğin yıldız sporcularını yetiştirecek. Spor lisesi bu dönem kente kazandırılan çok önemli eserlerden biri olacak. Spor Lisesi’nden mezun olan öğrenciler, spor alanında ilerleyebilecekleri gibi diledikleri üniversite bölümlerine yönelebilecekler.

 

 

 

GENÇLİK MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Akse Mahallesi’ndeki kapalı spor salonunun yanına inşa edilen ve akıl-zeka oyunu, güzel sanatlar, inovasyon, müzik atölyeleri ve dersliklerin yer alacağı Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tam gaz sürüyor. Tek kat olarak inşa edilecek Çayırova Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandıktan sonra ilçenin yarınları için gelişim merkezi görevi üstlenecek.

 

7’DEN 70’E HERKESE SPOR İMKANI

Spor kenti Çayırova vizyonuyla, Çayırova’yı spor şehri yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Biz 4 sene önce göreve geldiğimizde Çayırova’mızı hem yeşil alanı arttırılmış daha yeşil bir kent olması için gayret edeceğiz dedik ve özellikle Çayırova’yı spor şehri yapacağız diyerek yola çıktık. Hamdolsun 4 senenin sonuna geldiğimizde birçok branşta ve alanda başarılar elde etmiş, adını Türkiye’ye duyurmuş, uluslararası spor müsabakalarında başarılar kazanmış bir Çayırova haline geldik ve özellikle basketbolda elde ettiğimiz başarı ve diğer branşlardaki derecelerimizle bir spor kenti olduk. Yeni spor yatırımlarımızla da Çayırova’mızın spor altyapısını güçlendiriyoruz ve ilçemizde 7’den 70’e spor yapmak isteyen tüm vatandaşlarımıza, spor yapabilecekleri fiziki imkanları sağlamış olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.