Başkan Çiftçi Çayırovalı Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, hac ibadeti için yola çıkan hac kafilesini kutsal topraklara uğurladı.

Yaşam Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 10:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırovalıların her özel anında yanlarında olmaya gayret gösteren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, hac ibadeti için yola çıkan Çayırovalı hac kafilesini de yalnız bırakmadı. Atatürk Mahallesi’ndeki Osman Nuri Aksoy Camii’nde hacı adayı Çayırovalılarla bir araya gelen Başkan Çiftçi, bu özel yolculukları öncesinde hacı adaylarını tek tek uğurladı. Osman Nuri Aksoy Camii’nde gerçekleşen programda, Çayırova İlçe Müftüsü İsmail Keskin ve hacı adaylarının aileleri de yer aldı. İlk olarak Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan hac kafilesi uğurlama programında, daha sonra eller semaya açılarak hep birlikte dualar edildi.

 

 

 

“HACI ADAYLARIMIZI DUALARLA UĞURLADIK”

Osman Nuri Aksoy Camii’ndeki Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından Başkan Çiftçi hac kafilesini kutsal topraklara yolcu etti. Hac ibadeti için yola çıkan hacı adaylarıyla tek tek ilgilenen Başkan Çiftçi, “Hac vazifesini yerine getirmek üzere ilçemizden kutsal topraklara giden hacı adaylarımızı dualarla uğurladık. Rabbim ibadetlerini kabul etsin. Allah tüm hacı adaylarımıza hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip eylesin” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.