Darıca Belediyesi Yine Avrupa Sahnesine Hazırlanıyor

Darıca Belediyesi’nin Karate’deki gururları Milli Antrenör Adnan Şamdan ve Milli Sporcumuz Eray Şamdan, 3. Avrupa Oyunları için Sakarya’da Milli Takım kampına katıldı.

Spor Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Aynı zamanda Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Teknik Direktörü de olan Türkiye Karate A Milli Takımı Teknik Direktörü Adnan Şamdan nezaretinde toplanan Karate Milli Takımı, Avrupa Oyunları hazırlıklarına başladı. 1 Haziran’da toplanan kafilede Olimpiyat ikincisi, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Eray Şamdan da yer alıyor. 18 Haziran’a kadar hazırlıklarını Sakarya Premier İnn Otel’de sürdürecek Milli Takımımız, 22-23 Haziran tarihlerinde Polonya’da yapılacak Avrupa Oyunları Karate müsabakalarında madalya için tatamiye çıkacak.

 

ŞAMDAN’DAN BAŞARI SÖZÜ

4 yılda bir yapılan Avrupa Oyunları’nda toplam 12 sıklette sporcular madalya mücadelesi verecek. 9 kategoride müsabakaya katılmaya hak kazanan Türkiye, 7 sporcuyla Kumite dalında, 2 sporcuyla da Kata kategorisinde madalya arayacak. 20 Haziran’da Polonya’ya gideceklerini açıklayan Teknik Direktör Adnan Şamdan, “Federasyon Başkanımız Aslan Abid Uğuz’un destekleriyle Avrupa Oyunları hazırlıklarını sürdürüyoruz. Dünyanın dört bir yanında al bayrağımızı gururla dalgalandırmaya devam ederken, Kulübümüz Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün de adını duyurmaya devam ediyoruz. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Kulüp Başkanımız Hüsamettin Ergül’ün destekleriyle DARES’e bir de Avrupa Oyunları madalyası kazandırmak istiyoruz.  Bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmayacak ve Türkiye’nin adını zirveye yazacağız.” diye konuştu.

 

BAŞKAN BIYIK BAŞARILAR DİLEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da milli sporcuya başarılar dileyerek madalya geleceğine inandığını belirtti. Darıca’nın marka değerini arttırmak adına sportif faaliyetleri önemsediklerini ve destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak sporda kısa sürede marka bir kent haline geldik. Yaklaşık 50’si Milli olmak üzere bin 200’ün üzerinde lisanslı sporcusuyla 11 branşta Türk sporuna hizmet veren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü olarak her branşta güzel sonuçlar alıyoruz. Karate branşımız ve Eray Şamdan kardeşimiz bizim milli gururumuz. 22-23 Haziran tarihlerinde Polonya’da yapılacak Avrupa Oyunları Karate müsabakalarında da kendisinden altın madalya bekliyoruz. Eray kardeşimize inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.