15. Sekapark Altınkemer Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan Orhan Okulu

15. Sekapark Altınkemer Yağlı Güreşlerinin finalinde Yusufcan Zeybek’i yenen Orhan Okulu Başpehlivan olarak Altınkemer’in sahibi oldu.

Spor Yayın: 12 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2023 13:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşlerinin final müsabakaları kıyasıya rekabete sahne oldu. Güreşlerin finalinde her ikisi Antalya ilinden katılan Orhan Okulu ve Yusufcan Zeybek mücadele etti. Final mücadelesinde galip gelen Orhan Okulu 15. Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşlerinin Başpehlivanı oldu.

 

ÇEYREK VE YARI FİNALLER

Yağlı güreşler kapsamında yapılan müsabakalarda Ali Gürbüz İsmail Koç’u, Orhan Okulu Recep Taslak’ı, Yusufcan Zeybek Nedim Gürel’i, Hüseyin Gümüşalan İsmail Balaban’ı yendi. Yarı final için yapılan kura çekiminde eşleşen Yusufcan Zeybek Hüseyin Gümüşalan’ı, Orhan Okulu Ali Gürbüz yenerek finale adlarını yazdırdılar.

 

 

ORHAN OKULU ALTINKEMER’İN SAHİBİ OLDU

Uzun ve zorlu final müsabakasında Orhan Okulu, Yusufcan Zeybek’e üstün gelerek Altınkemer’in sahibi oldu. Gerçekleştirilen ödül törenin de Orhan Okulu, Yusufcan Zeybek, Ali Gürbüz ve Hüseyin Gümüşalan madalya ve kupalarını, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş’in elinden aldı. Sekapark Yağlı Güreşlerinde birinci olan Orhan Okulu’ya, 180 bin TL değerindeki Altınkemer’i ve 100 gram altın hediyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve bul yıl ki Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşlerinin adına düzenlenen Kadir Birlik tarafından birlikte verildi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.