Çayırova’da bordür ve kaldırım çalışması

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde bordür ve kaldırım imalatına devam ediyor. Ekipler, Akse Mahallesi’nde asfaltlama yapılan yollarda bordür ve kaldırım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Çayırova Yayın: 08 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2023 10:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Çayırova Belediyesi,  yayaların güvenliğini ve konforunu arttırmak için, yol kenarlarındaki çalışmalarına yoğunluk verdi. Yaz aylarına girilmesiyle birlikte saha çalışmalarına da hız veren Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde imalatlarını sürdürüyor. Kentin muhtelif birçok noktasında sahaya inen ekipler, planlanan çalışmalar kapsamında yola devam ediyor. Bu bağlamda Akse Mahallesi’nde de çalışmalarına hız kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bordür ve kaldırım imalatını aralıksız sürdürüyor. Bölgede 20 bin metre bordür taşı ve 15 bin metrekare kaldırım imalatı yapılması planlanırken, çalışmanın en kısa sürede tamamlanacağı duyuruldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.