Darıca Lokman Hekim Caddesine aşınma asfaltı

Yaya kaldırımlarıyla birlikte üstyapısı yenilenen Darıca Lokman Hekim Caddesinde asfaltın yola oturmasıyla son kat aşınma asfaltı da tamamlandı.

Darıca Yayın: 05 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2023 14:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Darıca’ya yaptığı birçok yatırım ile ilçeye değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda da yol konforunu arttırmaya devam ediyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan Lokman Hekim Caddesinin bin 700 metrelik kısmında üstyapı yenileme çalışması gerçekleştirildi. Lokman Hekim Caddesinde binder asfalt serimi sonrası son kat aşınma asfalt serimi de tamamlandı.

 

BİN 700 METRE ÜSTYAPI YENİLENDİ

Darıca ilçesinin Nene Hatun Mahallesinde bulunan Lokman Hekim Caddesi’nde üstyapı yenileme çalışmaları tamamlandı. Battalgazi Caddesi’nden başlayan ve Aşıroğlu Caddesinde son bulan bin 700 metrelik kısmın tamamında üstyapı yenileme çalışması yapıldı. 7 bin metrekare kaldırım imalatı da yapılan Darıca Lokman Hekim Caddesine son kat aşınma asfalt serimi de yapıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.