Gebze'de ENFEST Coşkusu!

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ENFEST Spor ve Eğlence Festivali, Tarihi Hünkar Çayırı’nda gerçekleştirildi. Gebze’nin en özel çocukları için düzenlenen festivale katılım bir hayli geniş oldu.

Gebze Yayın: 01 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2023 14:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ENFEST Spor ve Eğlence Festivali, Tarihi Hünkar Çayırı’nda gerçekleştirildi. Gebze’nin en özel çocukları için düzenlenen festivale katılım bir hayli geniş oldu. Gebze Belediyesi öncülüğünde İstanbul Rumeli Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen festivale katılan özel çocuklar, kendileri için düzenlenen birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerde günü dolu dolu yaşadı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün şehir dışı programı nedeniyle katılamadığı festivalde kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, “Kıymetli protokol, değerli çocuklar ve sevgili veliler. ENFEST Festival programımıza hoş geldiniz diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 

 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’ÜN SELAMLARI

Şehir dışı programı nedeniyle bugün aramızda olamayan Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz’ün sizlere en kalbi selamlarını ileterek sözlerime başlamak isterim. Her biri birbirinden özel ve değerli evlatlarımızı ve siz kıymetli ailelerini, bu tarihi alanda düzenlenen en eğlenceli festivalde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. En kıymetlilerimiz olan siz evlatlarımızın hayatın içerisinde daha aktif bir şekilde yer almaları, daha fazla sosyalleşebilmeleri için üzerimize düşen sorumluluğun farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu manada en önemli paydaşımız olan öğretmenlerimizin ve velilerimizin desteği, katkısı bizler için çok önemli.

 

 

DOPDOLU ÖZEL ETKİNLİKLER

Sizlere bu desteklerinizden ötürü de teşekkürlerimizi sunmak isterim. En kıymetlilerimiz olan çocuklarımızın gün boyunca düzenlenecek festivalimizde gönüllerince eğlenerek yararlı aktivitelere de katılacaklar. 400 aşkın evladımız ve ailelerinin yanı sıra 300’e yakın gönüllü üniversite öğrencisi kardeşimize, kıymetli eğitimcilere festivalimize hoş geldiniz diyor, en kıymetlilerimiz özel çocuklarımıza da iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı. Binicilik, paravolley, goalbol, ampute futbol, okçuluk, mas güreşi, survivor parkuru, empati parkuru, bocce, ayak bilardosu, bilimsel testler, mücadele sporları, geleneksel oyunlar gibi birçok düzenlenen çeşitli etkinliklere katılan özel çocuklar Gebze Belediyesi ENFEST Spor ve Eğlence Festivalinde doyasıya eğlenceli bir gün geçirdi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.