Bıyık: ‘Öyle Bir Kazanacağız Ki Kimse Kaybetmeyecek’

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için sosyal medyadan Darıcalı vatandaşlara çağrıda bulundu.

Darıca Yayın: 18 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 18.05.2023 12:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 İlk turda verilen destek için teşekkür eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında “Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 14 Mayıs’ta gerçekleşen ve Cumhur İttifakı’nın zaferiyle tamamlanan ilk tur seçimler için sosyal medyadan mesaj yayınlayarak Darıcalılara demokrasiye sahip çıkmaları ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci tur seçimleri için de destek isteyen Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: Tarihin en önemli seçimlerinden birini geride bıraktık. Kampanya dönemini, Kocaeli’mize ve Darıca’mıza yakışır bir atmosferde, suhulet içerisinde tamamladık. 14 Mayıs’ta iradenize sahip çıktığınız, tercihinizi sandıklara özgürce yansıttığınız, demokrasimize omuz verdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum.

 

OY VEREN VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Allah’a hamd olsun ki 14 Mayıs seçimlerinde milletimizin teveccühü, yine, kendisini; milletine ve ülkesine adamış, her daim milleti ile birlikte yol almış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olmuştur. Cumhur ittifakımız, meclis çoğunluğunu ezici olarak elde etmiştir. Seçimlerde Darıca olarak özgür iradenizi güven ve istikrardan, huzur ve güvenden yana kullandınız. Darıca’da Yüzde 53’ün üzerinde oyla Cumhurbaşkanımıza omuz verdiniz. Bunun için oy veren vermeyen, demokratik bir şekilde sandığa gidip tercihini kullanan tüm hemşerilerime gönülden şükranlarımı sunuyorum.

 

DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Şunu özellikle belirtelim ki, Milletimizin verdiği her karar çok kıymetlidir ve başımızın üzerinde yeri vardır. Aziz Milletimiz tarafından; 14 Mayıs’ta liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen teveccühün, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu olan 28 Mayıs’ta da katlanarak artacağına ve tarihi bir fark yaşanacağına inancımız tamdır. Şimdi, tıpkı ilk turda olduğu gibi omuz omuza verecek, ayrım yapmadan her bir vatandaşımızın gönlüne dokunacağız. Durmayacağız, yorulmayacağız. Ülkemiz için, şehrimiz için, Darıcamız ve milletimiz için gücümüzün sonuna kadar mücadele edeceğiz.

 

ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ KİMSE KAYBETMEYECEK

Bu iki hafta boyunca; sizlerin de; ilk turdaki kararlılığı ve mücadeleyi eksiksiz yerine getireceğinize, her daim yanımızda olacağınıza yürekten inanıyor, her birinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. 28 Mayıs Zaferi; ilçemiz için, şehrimiz için, ülkemiz ve 86 milyon insanımız için şimdiden hayırlı olsun. Değerli kardeşlerim Unutmayın. Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.