Dedikodu Siyaseti Yapmıyor, Eser Siyaseti Yapıyoruz

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaş buluşmalarına devam ediyor.

Darıca Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 11:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye yüzyılı için 14 Mayıs’ın kilit tarih olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, dedikodu siyaseti değil eser siyaseti yapmaya devam edeceklerini söyledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıyor. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin Türkiye için kilit bir tarih olduğu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Türkiye yüzyılının başlayacağı bir seçim yaşayacağız. İnanıyorum ki aziz milletimiz her zaman olduğu gibi yine güven ve istikrardan yana tavrını ortaya koyacaktır” dedi.

 

 

KAZANAN YİNE ESER SİYASETİ OLACAK

Darıcalılarla gönül bağını hiç koparmadan sokak sokak gezmeye devam eden Başkan Muzaffer Bıyık, 7’den 70’e herkesle bir araya gelerek hasbihal ediyor. AK kadroların 21 yıldır eser siyaseti yaptığını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Çok şükür ki her zaman milletimizin karşısına gönül rahatlığıyla çıkıyoruz. Çünkü heybemiz dolu. Canla başla çalışarak milletimizin sorunlarını çözüyoruz. Dedikodu siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz. İnanıyorum ki Darıca olarak 14 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz ve kazanan yine eser siyaseti olacak” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.