Yudum Kaşıkçı Sahadan Ayrılmıyor!

Sahadaki en çalışkan isimlerden biri olan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, bu kez Darıca ve Çayırova’daydı. Esnaf ve ev ziyaretleri yapan Yudum Kaşıkçı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Siyaset Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 18:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Aday listeleri henüz açıklanmadan sahanın en çalışkan isimlerinden biri olan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, 9 Nisan’dan sonra temposunu daha da artırdı. MHP’nin Kocaeli’de daha çok sayıda milletvekili ile temsil edilmesi için büyük mücadele veren Yudum Kaşıkçı, bu kez Darıca ve Çayırova’da tur attı. 

 

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ ÖNEMLİ

MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Darıca KAÇEP İlçe Başkanı Elif Demirci, yöneticiler ve partililerin eşlik ettiği Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, ilçe turuna Darıca Sanayi Sitesi ile başladı. Burada birçok işyerini ziyaret eden ve personelle sohbet eden Yudum Kaşıkçı, Cumhur İttifakı için destek istedi. Darıca Giresunlular Derneği ile Darıca Keşanlılar Derneği’ni de ziyaret eden Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı hemşehri derneklerinin önemine değindi. Kaşıkçı, “Hemşehri derneklerimizden, Cumhur İttifakı adına sandıkları patlatmalarını bekliyorum” dedi.

 

 

ÇAYIROVA TURU YAPTI

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı’nın sonraki durağı Çayırova ilçesi oldu. Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, yöneticiler, Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Kayaoğlu, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Davut Akçay ve partililer de kendisine eşlik etti. Çayırova Erzurumlular Derneği Başkanı Sinan Karadaş ve yönetimine konuk olan Yudum Kaşıkçı hemşehrilerinin gösterdiği ilgiden memnundu. Kadınlarla ev toplantılarına katılan Yudum Kaşıkçı, Cumhur İttifakı’nın kadınlara yönelik projelerini anlattı.  

 

ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Geçtiğimiz günlerde yeğeni yaşamını yitiren Çayırova Erzurumlular Derneği Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ali Akçay’ı evinde ziyaret eden MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, taziye dileklerini iletti. Yudum Kaşıkçı daha sonra Gebze’deki Seçmen İletişim Merkezi’nde Kocaeli Ordu Gölköylüler Derneği Başkanı Erson Karadeniz ve beraberindekileri ağırladı. Gittiği her yerde büyük ilgi gören MHP Adayı Yudum Kaşıkçı, “Bu ilgi ve destek, bizi 14 Mayıs’ta zafere taşıyacak” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.