Yudum Kaşıkçı Tempoyu Artırdı

Seçime yaklaşılırken temposunu iyice artıran ve ilçe gezilerine Darıca ile devam eden MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı her gittiği yerde büyük ilgi gördü.

Siyaset Yayın: 25 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 25.04.2023 20:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin yapılacağı 14 Mayıs yaklaştıkça temposunu iyice artırdı. Her gün 2-3 ilçeyi gezen Yudum Kaşıkçı bu kez Darıca'daydı.

Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Murat Çoban, MHP İl Başkan Yardımcısı Erdal Bayguş, Darıca SKM Başkanı Mehmet Öztürk, İlçe KAÇEP Başkanı Elif Demirci, yönetimi, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Polater'in eşlik ettiği Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, Darıca turuna esnaf ziyaretleri ile başladı. HAL-DEM Lojistik'in sahibi ve Darıca Semarkand Vakfı Başkanı Fatih Demir'i işyerinde ziyaret eden Yudum Kaşıkçı destek istedi. Fatih Demir de desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdi.

 

 

HER YERDE BÜYÜK İLGİ

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı'nın ikinci durağı, Darıca KAÇEP Başkanı Elif Demirci ve yönetiminin katılımıyla Abdi İpekçi Mahallesi'nde düzenlenen ev toplantısı oldu. Yudum Kaşıkçı toplantıya katılan kadınlara, Cumhur İttifakı'nın ve MHP'nin kadınlara yönelik projelerini anlattı. Kardeşler Makina'nın sahibi ve aynı zamanda Darıca Kent Konseyi Başkanı Sayın Orhan Pala'yı iş yerinde ziyaret eden Yudum Kaşıkçı her gittiği yerde gördüğü ilgiden memnundu. Kaşıkçı, "Bu ilgi ve destek, 14 Mayıs akşamı yaşayacağımız zafere olan inancımızı pekiştiriyor" dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.