Yudum Kaşıkçı'dan görkemli SKM açılışı

MHP Gebze Seçmen İletişim Merkezi açıldı. Açılış töreni, Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı ve diğer vekil adayların katılımıyla açıldı. Törenin ev sahibi Yudum Kaşıkçı partililere 14 Mayıs akşamı için bayram sözü verdi.

Siyaset Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 13:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı'nın girişimiyle Gebze Seçmen İletişim Merkezi hizmete girdi. Açılış töreni, MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı, İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova İlçe Başkanlarının yanı sıra KAÇEP İl Başkanı Yağmur Balıkçı, Ülkü ocakları il başkan vekili ve ülkü ocakları ilçe başkanları  ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

HER KESİMDEN KATILIMCI

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Partinin Kocaeli Milletvekili Adaylarıda açılışta MHP'lileri yalnız bırakmadılar.  Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları açılışa yoğun ilgi gösterdiler.

 

 

KAŞIKÇI'DAN BAYRAM SÖZÜ 

Açılışta konuşan ev sahibi Yudum Kaşıkçı, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlarken, 14 Mayıs akşamı bir kez daha yaşayacaklarını vurguladı. Kaşıkçı, "Cumhur İttifakı bir kez daha iktidara gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi yoktur. MHP olarak Cumhur İttifakı'na en büyük desteği de Kocaeli'den vereceğiz" dedi. Kaşıkçı'nın konuşması sık sık sloganlar ve alkışlarla kesildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.