AK Partili adaylar, Gebze'den çıkmıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Cemil Yaman ve Gülay Artut Gebze’de vatandaşlarla buluştu.

Siyaset Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 15:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı sonrası Kocaeli’de saha çalışmalarını hızlandıran AK Parti’de, Kocaeli Milletvekilli Adayları Cemil Yaman ve Gülay Artut Gebze’de esnaf ziyaretinde bulundu. Gebze SKM programları kapsamında esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla buluşan Milletvekili Adayları Cemil Yaman ve Gülay Artut’a AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teşkilat yöneticileri eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatan Yaman ve Artut’a vatandaşların yakın ilgisi dikkat çekti.

 

YAMAN: “EN GÜÇLÜ DESTEK GEBZE’DEN GELECEK”

14 Mayıs’ta Türkiye’nin önemli bir seçim gerçekleştireceğini ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, “AK Parti kadroları olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 21 yıldır aziz milletimize hizmetkârlık yapıyoruz. İnanıyorum ki, 14 Mayıs’ta milletimiz tercihini hizmet siyasetinden, yatırım siyasetinden yana yapacak. Cumhurbaşkanımıza en güçlü destek Gebze’den gelecek. Bizim kaybedecek zamanımız yok. Zaman bizim için çok kıymetli. Daha yapacak çok işimiz var. 14 Mayıs’tan sonra yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza Türkiye Yüzyılı vizyonuyla devam edeceğiz” dedi.

 

 

ARTUT: “TÜRKİYE YÜZYILI’NA KADINLAR DAMGA VURACAK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut ise, “Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza inancı ve güveni tam. Türkiye Yüzyılı’na milletimizle birlikte yürüyoruz. Milletimizin 14 Mayıs’ta tarihi bir oy ile doğru zamanda, doğru adamla yola devam diyeceğine yürekten inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile 21 yıllık kazanımların üzerine yeni yatırımlar hayata geçirilecek. Ve Türkiye Yüzyılı’nın taşıyıcısı kadınlar olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.