Sağlık Sisteminin Gücüne Güç Katacağız

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü Karamürsel’de vatandaşlarla buluştu. Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışına vatandaşları davet etti.

Siyaset Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü Karamürsel’de vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Karamürsel SKM programları kapsamında Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçede ziyaretler gerçekleştiren Hülagü, vatandaşlara ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunun Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğu anlattı. Cumartesi günü saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışına vatandaşları davet eden Hülagü, “Şehrimiz açısından oldukça önemli bir eser. Şehrimize ve bölgemize önemli katkı sunacak” dedi.

 

“SAĞLIK SİSTEMİMİZE GÜÇ KATACAK”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Bölgemiz açısından son derece önemli bir eseri daha Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete alacağız. Bin 218 yatak kapasiteli, 218 polikliniğin, 188 yoğun bakım yatağı, 30 diyaliz ve 63 ameliyathane ile hizmet verecek Kocaeli Şehir Hastanesi’nin şehrimize, bölgemize ve sağlık sistemimize önemli katkı sunacağına inanıyorum. Cumartesi günü Kocaelili hemşerilerimizle birlikte tarihi bir ana hep birlikte şahitlik edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.