Karatede 6 Madalya

Çayırova Belediyesi karate takımı Yalova’da yapılan okul sporları şampiyonasında 3 altın ve 3 bronz olmak üzere toplamda 6 madalya kazandı.

Spor Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 11:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Okul Sporları Gençler A ve B Karate Grup Şampiyonası yapıldı. Yalova’da yapılan şampiyonaya 12 ilden 450 sporcu katıldı. Çayırova Belediyesi karate takımı şampiyonaya 10 sporcu ile katılırken 6 farklı sporcusu ile madalya kazanma başarısı elde etti. Çayırova Belediyesi karate takımı sporcularından;  Batıkan Gökbulak Gençler A Grubu 68 kilogramda altın madalya,  Eren Yaray Gençler B Grubu 55 kilogramda altın madalya,  Oruç Reis Cimşit Gençler A Grubu 55 kilogramda altın madalya,  Doğan Mercan Gençler B Grubu 76 kilogramda bronz madalya, Özhan Gökbulak Gençler  A Grubu 68 kilogramda bronz madalya, Kerem Yaray Gençler B Grubu 55 kilogramda bronz madalya kazandı.
Çayırova Belediyesi'nde madalya kazanan sporcular 6-9 Haziran tarihleri arasında Kütahya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Çayırova ve Kocaeli ilini temsil etme hakkını kazandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.