Gebze’de Trafolara Estetik Dokunuş

Gebze Belediyesi’nden kentin farklı noktalarında estetik dokunuş. Trafolara yapılan estetik dokunuşları gören dönüp bir daha baktı.

Gebze Yayın: 03 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.04.2023 09:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentin değişik noktalarında yer alan estetik açıdan olumsuz görüntü teşkil eden trafo binalarını yeniden boyayıp renklendiriyor. Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi 1757 sokak üzerinde bulunan trafo; Türkiye'nin ilk muharip insansız savaş uçağı Kızılelma Göklerde ve TOGG Anadolu Türkiye'nin Otomobili resim ve yazılarıyla süslenerek kent estetiğine uygun bir hale getirildi. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri kentin diğer noktalarında da estetik çalışmaların devam edeceği bilgisini paylaştı. 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.