Çayırova Belediyesi Hatay Defne’de Yaraları Sarıyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, asrın felaketinden etkilenen Hatay’ın Defne ilçesinde, belediye ekibi ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Çayırova Yayın: 13 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.02.2023 18:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yaraları saran Çayırova Belediyesi, kentte temizlik çalışması yaparken bir yandanda depremzedelere Çayırova’dan giden gıda paketlerini dağıtıyor.


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Hatay’ın Defne ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor. Depremzedelerle bir araya gelip ihtiyaç ve taleplerini not alan Çiftçi, çalışmaları koordine ederek ihtiyaçlara çözüm üretiyor. Çayırova Belediyesi, Çayırova’dan gelen yardım paketlerini Defne’nin köylerine dağıtıyor. Ekipler yardım tırları ile gelen gıda ve giyim paketlerini kamyonetlere yükleyerek depremzedelere ulaştırıyor. Diğer yandan ilçenin çevre temizliğini yapan belediye ekipleri, ilçedeki sokakları süpürüp, çöp konteynerlerini boşaltıyor. Yoldaki moloz ve enkazları temizleyen belediye ekipleri, Başkan Çiftçi’nin koordinesinde kentte hayatı normale döndürmek için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Depremden etkilenen her canlıyı düşünen Çayırova Belediyesi, sevimli dostları da unutmadı. Ekipler, yiyecek bulmakta zorluk çeken sevimli dostlara mama dağıtarak beslenme ihtiyaçlarını karşıladı.

 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.