Türkiye Üretecek, Aileler Kazanacak

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, Gebze’de vatandaşlarla bir araya geldi. Aile ve Gençlik Bankası projesi Gebzelilerden büyük ilgi gördü.

Siyaset Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 17:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut Gebze’de vatandaşlarla buluştu. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut’a, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

 

 

AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURULACAK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan Aile ve Gençlik Bankası projesini vatandaşlara anlattı. Seçim beyannamesinde yer alan bilgi şu şekilde; “Aile Koruma Kalkanı Programının finansmanı uluslararası standartlarda dijital olarak çalışacak bir Aile ve Gençlik Bankası kanalıyla sağlanacaktır. Bu sosyal amaçlı bankanın ana gelir kaynaklarından biri de Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz gelirlerinin belirli bir yüzdesi olacaktır.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.