Gebze'den Gazze'ye Selam!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı'na bağlı üç ilçe başkanı "Mazlumlarla Birlikteyiz" mesajı vererek konvoy düzenledi.

Siyaset Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 19:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News
Yeniden Refah Partisi Darıca,Çayırova,Gebze ilçe başkanlıkları tarafından düzenlenen Filistin'e özgürlük ve Gazze’deki zulme tepki amacıyla 
 
Kocaeli'nin Darıca ilçesinden başlayan araç konvoyu Çayırova ilçesi üzerinden Beylikbağı güzergahını takip ederek Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii önünde son buldu.
 
Gazze’deki mazlumların sesine ses verebilmek için Türkiye’nin dört bir yanından binlerce araç ve on binlerce vicdan sahibi Filistin dostları araç konvoyları yaparak mazlumların sesi oluyor.
 
Yeniden Refah Partisi Kocaeli il Başkanlığına bağlı üç ilçe başkanı "Mazlumlarla birlikteyiz" mesajı vererek konvoy düzenledi.
Konvoya bazı sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da ellerindeki bayraklarla destek verdiler.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.