AK Adaylar, köylere müjdelerle gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çiftçilere 10 yeni müjde açıklamasının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Kocaeli’nin kırsal mahallelerine adeta çıkarma yaptı.

Siyaset Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 14:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akıllı köy evlerinden besi hayvancılığı teşvikine, sera yatırımından üre fabrikası kurulmasına kadar çiftçilere 10 yeni müjde verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeleri kamuoyu ile paylaşmasının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve 28. Dönem Milletvekili Adayları şehrin kırsal mahallelerine adeta çıkarma yaparak vatandaşlarla buluştu.

 

MÜJDELERİ PAYLAŞIP, VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTILAR

Kırsal mahallelere yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların sevgi seliyle karşılanan AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve 28. Dönem Milletvekili Adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklaman ve vatandaşlarda büyük bir memnuniyet oluşturan müjdeleri vatandaşlarla paylaşarak Ramazan Bayramlarını kutladı.

 

 

ERDOĞAN’IN PAYLAŞTIĞI 10 YENİ MÜJDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çiftçilere verilen müjdeler şu şekilde;

Gelişmiş Altyapısıyla Akıllı Köy Evleri Modeli ortaya konulacak.

Afet Alanlarındaki Köy Evlerinde Kalacak Çiftçilerimize 0 Faizli Kredi Sağlanacak.

İlk Evim Kampanyamız Şartlarıyla Akıllı Köy Evi Sahibi Olma İmkanı Getirilecek.

Evini Akıllı Köy Evine Dönüştürmek İsteyen Çiftçimize Finansman Sağlanacak.

Büyükbaş Ari Damızlık Üretim Merkezleri Teşvik Edilecek.

Basınçlı Sulama Altyapısını Güçlendirme Çalışmalarıyla Tarımda Rekolte ve Gelir Arttırılacak.

Sözleşmeli Üretimi Yaygınlaştırıyoruz, Üretici Geliri Garanti Altına Alınacak.

Jeotermal OSB Başta Olmak Üzere Sera Yatırımı Destekleri Arttırılacak.

Aile Tipi İşletmelere Büyükbaş ve Besi Hayvancılığı Desteği Sağlanacak, Her Haneye En Az Bir Asgari Ücret Garantisi Verilecek.

Tarımsal Üretimde Kullanılan Azotlu Gübrelerdeki Dışa Bağımlılığı Azaltacak Önemli Bir Proje Devreye Alınacak. Karadeniz Gazından Üre Sağlayacak Fabrikayı Zonguldak’ta kuruyoruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.