Darıca’da Rekor Oy Farkıyla Seçimi Alacağız

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca Müstesna Kafe’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada bir açıklamada bulunan Başkan Şakar: “Darıca’da seçimi kazanmaktan yana hiçbir sıkıntımız yok."dedi.

Siyaset Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 12:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca Müstesna Kafe’de Basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Darıca ilçe başkan yardımcısı Ufuk Subaşı’da toplantıda başkanı yalnız bırakmadı.

 

BASINIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Basın toplantısında bir konuşma yapan Başkan Köksal Şakar: “İlçe Başkanı olduktan sonra teşkilat içi yapılandırmamızı tamamladık. Ancak buluşmak nasip bugüne oldu. Basınla bir araya gelip görüş alışverişinde bulunalım istedik. Sizler toplumun aynasısınız. Bizler için değerlisiniz. 7 yıldır AK Parti Darıca’da görev yapıyorum. Yaklaşan yerel seçim var. Biz her dönem sahadayız. Her daim seçim varmış gibi çalışıyoruz”

 

SEÇİMLE İLGİLİ ZERRE PROBLEMİMİZ YOK

“Yaklaşan yerel seçimle ilgili şunu net ifade edeyim; bizim Darıca’da seçimle ilgili zerre problemimiz yok. Biz sahada bunu net bir şekilde görüyoruz. Bizim seçim kaybetmemiz gibi, bir önceki seçime göre seçim farkının kapanmasıyla ilgili bir sorunumuz yok. Bu çok iddialı gibi gelebilir ama bunu sahada görüyoruz. Olabilecek en büyük oy farkı ile seçimi alacağız. Genel olarak birkaç sıkıntı var ancak Ocak ayı gibi bu sorunlarda çözülecektir. Başkan adayımız kim olursa olsun Darıca’da rekor kıracağız. Karşı aday falan bizi ilgilendirmiyor.”

 

 

MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI SAYIMIZ 100’Ü GEÇECEK

“Darıca’da yaşayan herkes Darıca’da ki son 20 yıldır değişimi ve hizmeti görüyor. İyi bir seçim atlatacağız. 3 aday adayımız var. Tabiki ille de bu 3’ünden biri olacak diye bir netlik yok. Genel merkezimizin kararı ile sonuca gideceğiz. Şu an Meclis üyeliği için 50 aday adayımız var süreç 5 Ocak’a kadar devam edecek beklentimiz 100 civarında aday adayımızın olması. Bununda olacağını tahmin ediyorum. Meclis üyeliğinde de genel merkezimizin kararı önemli. Bu dönem daha fazla meclis üyesi çıkaracağımızı düşünüyorum. İnşallah seçimi en iyi şekilde atlatıp Darıca’da AK Parti hizmet belediyeciliğini devam ettireceğiz.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.