Başkan Şayir'den İki Önemli Müjde!

Dilovası Belediyesi Ekim ayı 2. oturumu önceki gün gerçekleşti.

Dilovası Yayın: 12 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 12.10.2023 14:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gündem maddeleri öncesi açıklama yapan Başkan Şayir, Diliskelesi Mahallesi'ne çok amaçlı kültür merkezi ve ilçede ki özel gereksinimli bireyler ve aileleri için güzel bir etkinlik alanının yapılacağını müjdeledi.  

 Dilovası Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Ekim ayı ikinci oturumu Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in başkanlığında gerçekleşti. Yoklamanın ardından başlayan meclis toplantısı Başkan Şayir'in gündeme dair kısa konuşması ile başladı. 

 

DİLİSKELESİ'NE ÇOK AMAÇLI KÜLTÜR MERKEZİ 

Başkan Şayir konuşmasında; "Meclis toplantımız öncesi ülkemizin önemli sanayi kuruluşlarından Kroman Çelik yönetimi ile daha önce yaptığımız görüşmeler sonrası bugün kesinleşen müjdemizi halkımızla paylaşacağım. Kroman Çelik firması tarafından Diliskelesi Mahallemize içerisinde; düğün salonu, toplantı salonları, etkinlik salonları, konferans, eğitim salonları, müzik odaları gibi bir çok etkinliğin gerçekleşeceği çok amaçlı kültür merkezinin yakında temelini atacağımızı belirtmek istiyorum. Proje çalışmaları ve ruhsat başvurusu kısa zamanda bitmiş olacak. İnşallah ardından hep birlikte temelini atacağız” dedi. 

 

 

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN ÖRNEK PROJE 

Şayir; ayrıca özel gereksinimli bireyler ve ailelerine yönelikte örnek bir projenin de müjdesini vererek; "Özel bireylerin ailelerine güzel bir haberim var. Özel gereksinimli çocuklarımız ve ailelerine yönelik önemli bir projemizi hayata geçireceğiz. Sadece özel gereksinimli bireylerimiz ve aileleri için yapılacak etkinlik ve piknik alanını ilçemize kazandırmak için çalışıyoruz. Türkiye'ye örnek olacak bir proje. Çalışmalarımıza başladık. Yer tespitimizi yaptık. Projemizin alt yapısını oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah projemizin temelini hep birlikte atmış olacağız. İki projemizde şimdiden ilçemize hayırlı olsun"dedi. 

 

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI 

Başkan Şayir’in konuşmasının ardından bir önceki meclis tutanaklarının okunarak kabul edilmesini oylamasını gerçekleştirildi. Daha sonra gündem de yer alan 2 gündem maddesi olan, 2024 yılı mali bütçesinin kararnamesinin görüşülmesi, 2024 yılı analitik bütçe taslağının görüşülmesi maddeleri meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.