Çayırova’da veli eğitim kursları sürüyor

Çayırova Belediyesi’nin bilgi evlerinde velilere yönelik düzenlediği ‘Veli Eğitim Kursları’ tüm hızıyla devam ediyor.

Çayırova Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 18:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Çayırova Belediyesi,  velilere yönelik kurs eğitimlerini sürdürüyor. İlçede bulunan 9 mahallenin tümüne hizmet veren 8 bilgi evinde devam eden kurslarda, veliler birçok eğitim alma şansına erişiyor.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yer alan Bilgi Evi’nde velilere yönelik iğne oyası ve dikiş kursunda eğitim alan Çayırovalılar, kurslardaki eğitimlerden dolayı çok mutlu olduklarını, aldıkları kurs eğitimi sayesinde birçok alanda kendilerini geliştirebildiklerini aktarırken, velilere bu imkanı sunan Çayırova Belediyesi’ne çok teşekkür ettiler.

 

BİRÇOK ALANDA KURS

Bilgi Evleri’nde verilen veli eğitim kurslarında; Tel Kırma, İğne Oyası, Dikiş, Aşçılık, İngilizce Örgü, Kur’an-ı Kerim, Bağlama, Okuma-Yazma, Spor ve Keman gibi alanlarda eğitim veriliyor. Veli eğitim kurslarından faydalanmak isteyen vatandaşların başvurularını bilgi evlerinden yapabileceği duyuruldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.