Doğukan Manço Gebzelilerle Bir Araya Geldi

Gebze ve çevresinde sosyal yaşamın kalbi olmaya devam eden Gebze Center, Babalar Günü’nü Doğukan Manço’nun sergilediği DJ performansı ve ‘Babamı En İyi Ben Tanırım’ yarışmasıyla kutladı.

Gebze Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 09:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Hayata geçirdiği etkinliklerle ziyaretçilerin bölgedeki tek sosyal yaşam adresi olan Gebze Center, Babalar Günü’nde de birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. Doğukan Manço’nun özel tekno müzik performansı ile aileler keyifli anlar yaşarken, ‘Babamı En İyi Ben Tanırım’ yarışması da eğlenceli anlara sahne oldu. 

 

Yoğun ilginin olduğu ‘Babamı En İyi Ben Tanırım’ yarışmasında 20 ziyaretçi yarışırken, birbirinden değerli ödüllerin de sahibi oldu. Manço ayrıca Gebze Center’ın sosyal medyada düzenlediği, Instagram hesabı üzerinden yapılan oylama sonucunda takipçilerin beğenisiyle dereceye girenlerin belirlendiği “Benim Babam Kahraman Çünkü …” adlı yarışmanın sonuçlarını da açıkladı. Yarışmada 1’inci 4 bin TL, 2’inci 3 bin TL, 3’üncü 2 bin TL’lik Defacto hediye çeki ödülünü Doğukan Manço’dan aldı. 

 

Müzik ve yarışma performanslarının yanı sıra, Gebze Center ailelerin birlikte keyifli vakit geçirebileceği çeşitli etkinlikler ve sürprizler düzenledi. Katılımın ücretsiz olduğu ve büyük ilgi gören El Yapım Heykel Atölyesi ile de çocuklar babalarıyla beraber mutlu anlar yaşarken, unutulmaz anılar biriktirdi.   

 

Her özel günde olduğu gibi Babalar Günü programlarıyla da öne çıkan Gebze Center, birbirinden güzel ve anlamlı etkinlikleriyle aileler için unutulmaz bir deneyim yaratmayı ve herkes için keyifli bir atmosfer sunmayı hedefliyor. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.