Büyükşehir Zabıtasından Ramazan Öncesi Sıkı Denetim

Kocaeli Büyükşehir Zabıta ekipleri, Ramazan ayı öncesinde fırın ve marketlerde, hijyen, fiyat, gramaj ve son kullanma tarihlerine yönelik denetimler yaptı.

Kocaeli Yayın: 23 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.03.2023 15:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şehirde vatandaşların hayatına değer katan çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının başlaması ile vatandaşların mağdur Daire Başkanlığı ekipleri, Kocaeli genelindeki fırın ve marketlerde vatandaşların mağdur olmaması için denetim çalışmalarına devam ediyor.

 

FİYAT, ETİKET, HİJYEN VE GRAMAJ

Denetimler kapsamında ekipler, Ramazan ayı öncesi şehir genelindeki marketlerde fiyat etiket ve ürünlerin son kullanma tarihinin kontrollerini yaptı. Yine Ramazan ayı dolayısı ile fırınlara ağırlık veren Büyükşehir Zabıta ekipleri, fırınlarda hijyen, fiyat ve ürünlerin gramajlarını kontrol etti. Yapılan denetimler sonucunda kurallara uymayan işletmelere ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde cezai işlem uygulandı. Büyükşehir Zabıta ekipleri denetimlerini aksatmadan Kocaeli genelinde, Ramazan ayı boyunca sürdürecek.

 

 

DENETİMLER ARTIRILDI

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, yıl boyunca rutin denetimlerine devam ediyor. Ramazan ayı sebebiyle denetimler fırınlarda artırıldı. Gramaj ve hijyen denetimleri yapılıyor. Büyükşehir Zabıtası diğer zamanlarda yaptığı denetimleri Ramazan ayında daha sıklaştırdı. Fırınların yanı sıra marketlerde de fiyat etiket denetimleri gerçekleşiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca tüm ekipleriyle sahada olmaya devam edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.