Park ve Bahçeler ekipleri, ilçe genelinde çalışıyor

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki sosyal yaşam alanlarını güzelleştirmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Çayırova Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 20:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçenin sosyal yaşam alanlarında konforu arttırmak ve talepleri karşılamak adına saha çalışmalarını sürdüren ekipler, parklarda ve kavşaklarda düzenleme yapıyor. Çayırova'da oyun gruplarını kullanan minikler için yenileme gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle'de bulunan Ahmet Penbegüllü Parkı'ndaki deforme olan kauçuk zemini baştan aşağı yeniledi. Böylelikle oyun gruplarında eğlenen minikler, daha güvenlikli bir ortamda zaman geçirme şansı bulacak.

 

 

 

KAVŞAK VE PARKLARDA DÜZENLEME

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çayırova Mahallesi'nde yer alan Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda duvar inşa çalışmaları gerçekleştiriyor. Yapılacak çalışmanın ardından parkı kullanan vatandaşların güvenli ortamda vakit geçirmesi amaçlanıyor. Bununla birlikte, Atatürk Mahallesi'nde yer alan kavşakta düzenleme çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kavşak üzerinde kaldırım oluşturarak yaya güvenliğini artıracak ve yapılacak peyzaj düzenlemesiyle de kent estetiğine katkı sunacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.