Başkan Talus, depremzedelerle iftar yaptı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, ilimizde misafir olan depremzedeleri yalnız bırakmıyor. Talus, Kartepe’den sonra önceki gün Darıca’da da depremzedelerle iftar açtı.

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 02.04.2023 13:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DEPREMZEDELERİN YANINDA
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 6 Şubat’ta meydana gelen ve Kahramanmaraş merkezli 11 ili birden vuran asrın felaketinin ardından bölgeye 3 kez giderek depremin etkilerini yerinde incelemiş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin yaptığı yardım çalışmaları hakkında bilgi almıştı. Başkan Talus, depremden etkilenip Kocaeli’de misafir olan depremzedeleri de ihmal etmiyor.
 

DARICA’DA İFTAR
Kocaeli’ye gelerek akrabalarının yanında kalan, ev tutan, yurt ve misafirhanelerde bulunan depremzedelerle sık sık bir araya gelen Talus, önceki gün Darıca Hüma Hatun Diriliş Kampı’nda misafir olan depremzedeleri ziyaret etti. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay’la birlikte burada depremzedelerle birlikte iftar yaptı. Talus, şunları söyledi:


 

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ
“Şehrimize gelerek, burada misafir olan bütün depremzedelerimize ulaşmaya çalışıyor ve yalnız olmadıklarını belirtiyoruz. Bugün teşkilatımızın bütün kademeleri, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız asrın felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yanındalar.”
 

ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ
“Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Devletimizin bütün imkanlarıyla, belediyelerimizden sivil toplum kuruluşlarımıza gerekli tüm kurum ve kuruluşlarımız da yaraları sarmaya çalışıyor. Milletimizin yüce gönlüyle hep birlikte olacağız ve bu zor günleri de hep birlikte aşacağız”.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.