Erzurum’dan Dönem Başkan Bıyık Soluğu Vatandaşın Yanında Aldı

Erzurum İspir Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak için 2 günlüğüne Erzurum’a giden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’ya döner dönmez dinlenmek yerine ayağının tozuyla soluğu vatandaşların yanında aldı.

Darıca Yayın: 24 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.09.2023 22:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Erzurum İspir Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak için 2 günlük Erzurum turuna çıktı. Dadaş diyarında temaslarda bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, Pazar günü Darıca’ya döndü.


 

DİNLENMEK YERİNE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Erzurum gibi Türkiye’nin en doğusunda yer alan bölgesinden gelmesine ve Pazar günü olmasına rağmen Darıca’ya döner dönmez mesaiye başladı. Sabah erken saatlerden itibaren vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyaretleri yaparak Hasbihal eden Başkan Muzaffer Bıyık, düğün ve cenazelere de katılarak vatandaşların acı ve mutlu anlarını paylaştı. Gün boyu Darıca’da çok sayıda düğüne katılan Başkan Muzaffer Bıyık vatandaşlarla iç içe pazar mesaisi yaşadı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.