Gebze’deki Tüm Öğretmenlere Özel Tebrik

Gebze Belediyesi ekipleri tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde özel bir uygulamayla ilçede bulunan tüm okullar ziyaret edilerek 6 bin 500 öğretmene hediye takdim edilerek 24 Kasım Öğretmenler Günü tebrik edildi.

Gebze Yayın: 26 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2023 18:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde özel bir uygulamayla ilçede görev yapan tüm öğretmenler ziyaret edilerek öğretmenler günü tebrik edildi, hediye takdiminde bulunuldu. Devlet ve özel okulların tümünde görev yapan 6 bin 500 öğretmeni okullarında ziyaret eden Gebze Belediyesi’nde görevli birim müdürleri Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün selamlarını ve tebriklerini ileterek kendileri için hazırlanmış hediyeleri takdim ettiler. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatıyla ilçedeki bütün okullar tek tek ziyaret edildi.

 

TÜM OKULLAR ZİYARET EDİLDİ

Devlet okulları ve özel okullar ayrımı gözetmeden ilçedeki bütün okullara giden belediye yetkilileri tarafından her okulun öğretmenler odasında kullanılmak üzere hazırlanan hediye kahve makinelerini de okul idarecilerine teslim ettiler. Gebze Belediyesi’nin önemli eğitim hizmeti olan GESMEK’te görevli eğiticimler başta olmak üzere Güzide 7/24 Bebek ve Çocuk Bakımevinde görevli öğretmenlerin yanı sıra ilçedeki okulları da ziyaret ederek görevli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı binbir emek ve gayretle Türkiye Yüzyılına hazırlayan değerli öğretmenlerimize minnettarız.

 

ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR

Bu vesileye tüm öğretmenlerimizi bu özel günlerinde ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ettik” ifadelerini kullandı. Okul müdürleri ve öğretmenler de  ziyaretler nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini unutmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ekibine teşekkür ettiler.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.