Başkan Kaya: Eski yeni yok hep birlikte sahadayız

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı el ele gönül gönüle seçim çalışmalarını sürdürürken vefa buluşmalarına da devam ediyor.

Siyaset Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 12:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Cumhur İttifakı adayı ve Gebze Belediye Başkan Zinnur Büyükgöz ile birlikte geçmiş dönemlerde görev yapan mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

 

Başkan Recep Kaya yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak vefada bizim çok önemli. Bunu her koşulda gerçekleştiriyoruz.Onun için de  Teşkilatımızın hafızası önceki dönem mahalle başkanlarımızla istişarelerde bulunarak sağlam adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Eski yeni yok, hep birlikte sahadayız ‘ dedi

 

Mahalle Başkanları bu gönül buluşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kaya ve Başkan Büyükgöz’e teşekkür ederek hep birlikte AK davaları için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.