Başkan Bıyık, Deprem Bölgesine Gitti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık deprem bölgesinde çalışmaları koordine etmek için ekiplerle birlikte deprem bölgesine gitti.

Darıca Yayın: 08 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.02.2023 15:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından adeta seferberlik ilan eden Darıca Belediyesi, bölgeye 30 tır yardım, 84 kişilik destek ekibi ve 30 iş makinesi ile araç gereç gönderirken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da çalışmaları koordine etmek için ekiplerle birlikte deprem bölgesine gitti.

 

30 YARDIM TIRI GÖNDERİLDİ

Darıca Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından depremzedelere yardım etmek için seferber oldu. Yardım kampanyası başlatan Darıca Belediyesi 2 günde içerisinde gıda kolileri, su, kışlık giyecek ve sağlık malzemelerinden oluşan 30 yardım tırını deprem bölgesine gönderdi. Gebze Ticaret Odası’nın bölgeye gönderdiği mobil mutfak tırına da 2 tır gıda malzemesi desteği veren Darıca Belediyesi ayrıca sosyal tesislerindeki personelinden oluşturulan ekipleri ve mutfak ekipmanlarını da deprem bölgesine yardım için gönderdi.

 

 

84 PERSONEL VE 30 ARAÇ

Deprem bölgelerinde arama kurtarma ve enkaz çalışmalarına katılmak için de AFAD koordinesinde harekete geçen Darıca Belediyesi, deprem bölgesine ayrıca 84 kişilik teknik ekip ile kazıyıcı ve yükleyici gibi 30 araçtan oluşan iş makinelerini de bölgeye gönderdi. Deprem bölgesine ulaşan ve çalışmalara başlayan Darıca Belediyesi, depremin yaralarını sarmak ve depremzedelere destek olmak için enkaz çalışmaları bitene kadar bölgede çalışmalarını sürdürecek.

 

 

BAŞKAN BIYIK KAHRAMANMARAŞ'A GİTTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da deprem bölgesindeki çalışmaları koordine etmek için ekiplerle birlikte Kahramanmaraş'a gitti. El ele vererek depremin yaralarını sarmak için canla başla çalışacaklarını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “10 ili etkileyen depremin bugüne kadar yaşanan en büyük felaket olduğu açıklandı. Devletimiz ilk andan itibaren gerekeni yapıyor. Bizler de vatandaşlarımızın da desteği ile elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah el ele vererek bu yaraları hep birlikte saracağız. İlk andan itibaren deprem bölgesine gerekli yardımları göndermeye devam ediyoruz. Darıca Belediyesi olarak deprem bölgesine giderek her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.