Darıca Belediyesi’nden Ahde Vefa!

Darıca Belediyesi, Ramazan ayında ahde vefa ziyaretleri kapsamında ilçe genelinde yaşlıları evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinliyor. Ekipler, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın selamını ileterek yaşlılarla hasbihal ediyor.

Darıca Yayın: 10 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2023 16:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Gönül belediyeciliği uygulamalarıyla vatandaşlarla sürekli iç içe olmaya özen gösteren Darıca Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’da da sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşları yalnız bırakmıyor. Ramazan’ın bereketini vatandaşlarla paylaşan Darıca Belediyesi ihtiyaç sahiplerine de ulaşarak sıcak yemek yardımıyla birlikte gıda kolisi gibi desteklerde de bulunuyor.

 

 

YAŞLILAR UNUTULMUYOR

Yılın her dönemi toplumun her kesimiyle temas halinde olan Darıca Belediyesi, Ramazan ayında özellikle yaşlılara yönelik ahde vefa ziyaretlerinde de bulunarak hem Ramazan’ın bereketini paylaşıyor hem de ihtiyaçlarını sorup taleplerini dinliyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın selamını ileten ekipler, çeşitli hediyeler vererek yaşlıların ihtiyaçlarını not alıyor. Darıca’nın çınarları olan yaşlıların hayır duasını almak ve her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için başlatılan çalışmayla ilçe genelindeki bütün yaşlılar tek tek ziyaret ediliyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.