Kitap Günlerine, Sayar ve Yenişehirlioğlu İle Final Yaptı

Birbirinden önemli yazarları Çayırovalılarla bir araya getiren Çayırova 4. Kitap Günleri’nin son gününde Kemal Sayar ve Bahadır Yenişehirlioğlu, okurlarıyla buluştu.

Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 12:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

10 gün boyunca dolu dolu etkinlikler ve söyleşilerle kitapseverleri bir araya getiren Çayırova 4. Kitap Günleri’nin son gününde önemli iki yazar sevenleriyle bir araya geldi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen son gün söyleşilerinin ilkinde Yazar-Psikolog Kemal Sayar, Çayırovalı okurlarıyla verimli bir söyleşi gerçekleştirdi. Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Sayar, “Güzel bir söyleşi oldu. Ben keyif aldım, sorular ve ilgi güzeldi. İnsanlar gayet alakalı ve içten bir şekilde konuşmayı beklediler ve sonrasında güzel bir sohbet ve tanışma oldu. Buraya geldiğim ve bu kitap fuarında yer aldığım için kendimi mutlu hissediyorum” dedi.

 

SON ETKİNLİK YENİŞEHİRLİOĞLU

Çayırova 4. Kitap Günleri’nin son söyleşisini ise Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu gerçekleştirdi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de katılım gösterdi. Programda ilk olarak kürsüye çıkan Çiftçi, Çayırova Kitap Günleri’nin önemine dikkat çekti ve katılım sağlayan tüm Çayırovalılara teşekkür etti. Çiftçi’nin ardından Çayırovalı sevenlerine hitap eden Yenişehirlioğlu, Çayırova 4. Kitap Günleri hakkında şunları aktardı;

 

 

 

“HER GEÇEN GÜN DAHA DA GELİŞİYOR”

“Bugün Çayırova 4. Kitap Günleri’nin dördüncüsünü icra ettik. Son gün konuğu da bendim. Birbirinden değerli yazarlar geldi ve okurlarıyla buluştu. Çayırova Belediyesi’nin yaptığı bu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Kitap Fuarlarını ne kadar çok yaparsanız, o kadar gelişiyor ve halkın ayağı o kadar kolay alışıyor. Her geçtiğimiz gün daha da geliştiğini görüyoruz. Son gün gördüğüm ilgiden memnunum. Çayırova’ya gelmekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah ömrümüz olursa 5’incisine de geliriz.” Yenişehirlioğlu’na söyleşisinin ardından günün anısına plaket takdimi yapıldı. Yazar Yenişehirlioğlu daha sonra Çayırovalı sevenlerinin kitaplarını imzaladı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.