7 Partili Yeni Bir İttifak Daha Yola Çıkıyor

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 7 partili yeni bir ittifak daha oluşturuluyor. 'Türkiye İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal oluyor.

Siyaset Yayın: 14 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 14.03.2023 09:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

İSTANBUL (İGFA) - Anadolu Birliği Partisi, Bağımsız Cumhuriyet Partisi, Osmanlı Partisi, Teknoloji ve Kalkınma Partisi, Vatanseverler Partisi, Yeni Anavatan Partisi ile Yeni Yol Partisi’nin bir araya gelip oluşturduğu Türkiye İttifakı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere hazırlanıyor.

Türkiye İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Teknoloji ve Kalkınma (TEK) Partisi Genel Başkanı merhum 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal oluyor.
 
İstanbul'a 17 Mart Cuma günü saat 15.00’te düzenlenecek Türkiye İttifakı ve Cumhurbaşkanı adayı tanıtım toplantısında ittifakta yer alan partilerin genel başkanları Ortak Mutabakat Bildirgesi'ne de imza atacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.