Çayırova Yenimahalle ASM Açılıyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifçti’nin ilçeye kazandırdığı, Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık Ofisi ve Spor Salonu, yarın (13 Ekim Cuma) açılıyor.

Çayırova Yayın: 12 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 12.10.2023 14:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık Ofisi ve Spor Salonu resmen açılıyor. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin, vatandaşların talebini ve mahalle sakinlerinin ihtiyacını karşılamak için ilçeye kazandırdığı bir diğer eser olan Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık Ofisi ve Spor Salonu Projesi’nin kurdelesi, yarın (13 Ekim Cuma) günü kesilecek.  Beyannamede yer almayan ve vatandaşların talebi doğrultusunda hazırlanan proje, kompleks yapısıyla dikkat çekiyor. Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, 2 kattan oluşuyor. Giriş katında kadınlara özel spor salonu ve muhtarlık ofisi, ikinci katta ise mahalle sakinlerinin büyük bir şekilde ihtiyacını duyduğu Aile Sağlığı Merkezi hizmet verecek. Yenimahalle’nin önemli bir eksikliğini giderecek proje kapsamında aynı alanda yapılan parka yenileri de ilave edilerek mahalle sakinlerinin nefes alması sağlanacak. Yenimahalle Selimiye Caddesi No:10 Adresi’nde hizmet verecek projenin kurdelesi yarın kesilecek.

 

 

 

İKİNCİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ile imzalanan protokol sonrasında Sağlık Müdürlüğü’ne devri yapılan Yenimahalle ASM, Yenimahalle’deki ikinci aile sağlığı merkezi olma özelliğini taşıyor. Bununla beraber proje kapsamında oluşturulan ve giriş katta yer alan kadınlara özel spor salonu, Çayırovalı kadınlara sağlıklı yaşam konusunda katkı sunacak.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN DAVET

Yenimahalle ASM, Muhtarlık Ofisi ve Spor Salonu projesini ilçeye kazandıran Başkan Çiftçi, tüm Çayırovalıları açılışa davet etti. Çiftçi, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın talebini ve mahallemizin ihtiyacını karşılamak için belediyemiz tarafından arsası üretilen, projesi yapılan ve yapımı tamamlanan Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, Spor Salonu ve Muhtarlık Ofisi’ni hizmete açıyoruz. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.