AK Parti Darıca Basın Toplantısı Düzenledi

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Siyaset Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 15:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’nde gerçekleştireceği program için, Darıca’nın 7 noktasında broşür dağıtımı yapacak olan AK Partililer, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Cemil Yaman, Yasemin Özdemir ve Hasan Soba, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve çok sayıda partili katılım sağladı. 

 

Burada bir konuşma yapan Başkan Acay:“Teşkilatlarımız her seçim, bir diğer seçimin çalışmasıdır diyerek, vatandaşlarını her daim hatırlayan teşkilatlar olarak, bu seçimlerin çalışmasını uzun süredir yapıyorduk. Şimdi çok daha yoğun bir saha çalışmasıyla Cumhurbaşkanımızı, cumhurbaşkanı seçecek, parlamentoyu da AK kadrolara teslim edeceğiz. Bugün yapacağımız çalışmada vatandaşlarımızı açılış bayramımıza davet edeceğiz hem de onlarla sohbet edeceğiz.” 

 

Daha sonra  söz alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Bugünkü yapacağımız esnaf ziyaretlerimiz ve Cumhurbaşkanımızın katılımıyla hizmete alınacak büyük eserin açılışında Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Darıca teşkilatları her zaman olduğu gibi zinde ve formunda. Sandıklarda da bu karşılamanın sonuçlarını göreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.