Darıca’da Kutsal Emanetler Sergisi Açıldı

Darıca Belediyesi, Sakal-ı Şerif ve Kâbe örtülerinin de aralarında olduğu Kutsal Emanetler Sergisi’ni Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açtı.

Darıca Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 22:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

9-13 Ocak tarihleri arasında ziyarete açık olacak sergiyi ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcalıları da sergiyi gezmeye davet etti. Darıca Belediyesi, Darıcalıları manevi yolculuğa çıkarmak için Sakal-ı Şerif ve Kabe örtülerinin de aralarında olduğu Kutsal Emanetler Sergisi’ni Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açtı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da eşi Havva Bıyık ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ile birlikte serginin açılışına katılarak kutsal emanetleri inceledi.

 

 

ÇOK ÖZEL ESERLER

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 9-13 Ocak tarihleri arasında ziyarete açık olacak serginin açılışını gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Peygamber efendimizin Sakal-ı Şerifi ile birlikte Kâbe örtüleri ve Kâbe anahtarlarının da aralarında olduğu birçok özel ve kutsal eser sergimizde Darıcalıları manevi bir yolculuğa çıkaracak. Bütün hemşerilerimizi kutsal emanetleri görmek için sergiyi gezmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.