İş Arayanlarla İş Verenler Gebze’de Buluşacak!

Gebze'de düzenlenecek “İşte İşin İstihdam Fuarı” İş Arayanlarla İş Verenleri Buluşturacak.

Gebze Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 13:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Gebze Ticaret Odası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve İşkur paydaşlıklarında; İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği (İKDAY) organizasyonuyla 2-4 Kasım tarihleri arasında Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde İşte İş’in İstihdam Fuarı düzenlenecektir.

 

İşverenler ve iş arayanların buluşturacağımız fuarda; bilgilendirme eğitimleri, kariyer eğitimleri ve iş arama teknikleriyle ilgili eğitimlerin de düzenleneceği fuaramıza 100’e yakın firma katılım sağlayacaktır. Fuarda stant açmak isteyen üye firmalarımızı Odamız web sitesinde yer alan link üzerinden 30 Ekim 2023 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş’ iş arayanlar için büyük fırsat olan bu fuarın önemini vurgulayarak; “İşte İş’in İstihdam Fuarı ile iş arayan vatandaşlarımızı sanayi ve ticaret erbaplarımızla buluşturacağımız fuara bölgemizde yaşayan herkesi davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.