Çayırova Belediyesi'nden Çifte Başarı

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) U-16 futbol takımı adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırırken, ÇESK halk oyunları ekibi ise Okul Sporları Kocaeli 2.si oldu.

Spor Yayın: 07 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 07.04.2023 15:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Spor kenti Çayırova’da sportif başarıların ardı arkası kesilmiyor.

Basketbol ve futbol başta olmak üzere birçok branşta madalya ve başarı rekorları kırarak sporda altın çağını yaşayan ÇESK kulübünde U-16 futbol takımı Kocaeli play off eleme turunda Körfez Belediye Hereke Yıldız Spor’u 3-1 yenerek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

ÇESK futbol takımı şampiyona serüvenine U-16 Ligi K grubunda başladı. Grupta oynadığı 14 maçta 13 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 40 puanla namağlup şampiyon olan yeşil beyazlılar grup aşamasında 61 gol atarken kalesinde sadece 7 gol gördü. Bir sonraki aşamada U-16 play off A grubunda 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan Çayırova temsilcisi grupta 7 puanlı 3 takım olduğu için 2 eleme turu maçına daha çıktı.

İlk play off turunda İzmit Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup eden ÇESK U-16 takımı final maçında da Körfez Belediye Hereke Yıldızspor'u 3-1’lik skorla yenerek adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.