Yağışlı Hava Geliyor! Bir Hafta Sürecek

Türkiye 28 Eylül Perşembe gününden itibaren yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giriyor.

Gündem Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 18:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

ANKARA (İGFA) -  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yurt genelinde yaşanacak hava durumuna ilişkin tahmini raporlar yayımlandı.

Meteorolojik tahminlere göre Marmara'nın batısındaki yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli olma ihtimali söz konusu.

Yarından itibaren yağışlı sistemin etkisi altına girmesi beklenirken, vatandaşlar yağışlara karşı uyarıldı.
 

Rapora göre, "Yarın batı bölgelerden başlayacak olan yağışlar genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde, öğleden sonraları daha kuvvetli olma ihtimali var. Örneğin; yarın sabah saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul'un batısı, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa çevrelerinde yağışlar yerel kuvvetli olacak.  Ayrıca hafta sonu kuzey kesimlerden gelecek yeni bir yağışlı sistemle beraber yağışların tüm yurda yayılmasını bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise yağışlarla birlikte mevsim normalleri civarına düşmesi bekleniyor" ifadeleri kullanıldı.

Yarından itibaren hafta sonuna kadar meteorolojik hava tahminleri şöyle:

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.