Türkiye Vizyonu ve Yeni Anayasa Dilovası'nda Konuşulacak!

Dilovası Belediyesi hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmalarının konuşmacı olarak katılacağı önemli bir konferansa ev sahipliği yapacak.

Dilovası Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 14:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dilovası Belediyesi ve Sivil Dayanışma Platformu'nun birlikte organize edeceği ‘Türkiye Sohbetleri’ konulu konferansa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan'ın konuşmacı olarak katılacağı konferansta konuklar "Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye Vizyonu ile Yeni Anayasa" üzerine önemli bilgiler aktaracaklar.  

 

DİLOVASI CUMARTESİ'YE KİLİTLENDİ 

Konferans 21 Ekim Cumartesi günü Dilovası Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde saat:17:00'da başlayacak. Konferansa; Dilovası'nın yanı sıra Kocaeli ve Gebze bölgesinden çok sayıda misafirin katılması bekleniyor.  

 

BAŞKAN ŞAYİR'DEN  DAVET 

Dilovalılar’ı bu önemli konferansa davet eden Başkan Şayir, "önemli isimler tarafından ülkemizin geleceğine yönelik önemli bilgilerin, aktarılacağı "Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye Vizyonu ile Yeni Anayasa" konulu konferansımıza tüm herkesi davet ediyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.