Bıyık: ‘Gelin Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa edelim’

14 Mayıs seçimleri için çalışmalarını sürdüren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcalı vatandaşlara çağrıda bulunarak “İnşallah 14 Mayıs ile birlikte ülkemiz daha aydınlık günlere adım atacak. Gelin Türkiye yüzyılını birlikte inşa edelim” dedi.

Darıca Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 11:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri için gece gündüz demeden canla başla çalışmalarına devam ediyor. Darıca’yı adeta karış karış gezen Başkan Muzaffer Bıyık, genç yaşlı, kadın erkek 7’den 70’e toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelerek 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıyor.

 

TÜRKİYE YÜZYILINI BİRLİKTE KURALIM

Her gittiği ev toplantılarında, dernek ziyaretlerinde ve halk buluşmalarında vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Muzaffer Bıyık, 14 Mayıs seçimleri için destek istiyor. Vatandaşlara Türkiye yüzyılını birlikte kuralım çağrısında da bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ak kadrolar hep eser ve hizmet siyaseti ile hareket ederek ülkemize sayısız projeler kazandırdı. Düne göre artık daha güçlü, daha zengin ve geleceğe daha emin adımlarla yürüyen bir Türkiye var. Kadını erkeği, genci yaşlısı, esnafı sanayicisi ile doğusu batısı ve kuzeyi güneyi ile ülkemizin aydınlık yarınları için gelin Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa edelim. Birbirimize daha sıkı sarılalım ve el birliği ile daha mutlu yarınlara yürüyelim” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.