Ömeroğlu “Sandık namusumuzdur”

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim de görev alacak AK Parti sandık müşahitlerine, AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı tarafından eğitim verildi.

Siyaset Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 18:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu’nun önemli uyarılarda bulunduğu eğitime yaklaşık 250 sandık görevlisi katıldı. Dilovası Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sandık müşahitleri eğitim programına AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu, SKM Başkanı Veysi Akyol, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Abdullah Yörük'ün sunumlarıyla gerçekleşen Sandık Müşahitleri Eğitim Programı'nda 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yapılması gereken ve alınacak önlemler ile ilgili bilgiler aktarıldı.

 

 

SANDIK NAMUSTUR

Sunum öncesi kürsüye çıkan AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu, “Sandıklar seçimin namusudur” seçimlerin sandıkta kazanıldığını ve sandıkta kaybedildiğini belirterek yaptığı konuşmasında “31 Mart’ta Dilovalı hemşerilerimizin kullanacağı her bir oy Dilovası’nın geleceği için, hepimizin geleceği için büyük önem taşımaktadır. Sizin sandıklardaki ciddiyetiniz ve hassasiyetiniz, bu davanın sevdalılarının oylarına sahip çıkmanızla olacaktır. Milletimizin oyları size emanettir. Seçimlerin sandıkta kazanıldığını ve sandıkta kaybedildiğini unutmayalım. Sandıklar hepimizin namusudur. Onun içinde namusumuza sahip çıkacağız ve 31 Mart’ta inşallah sizlerin desteği ile Dilovası’nda yeni bir zafere imza atacağız. Milletimizin iradesine sahip çıkacak olan sandık kurullarımızın tüm üyelerine şimdiden teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum.”dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.